Férfi Extraliga: Vegyész-siker Kecskeméten

Nagy csatát vívott egymással a Kecskemét és a Vegyész a férfi Extraliga tizedik fordulójában, ám a szettek végén mindig a kazincbarcikaiak örülhettek, akik 3:0-ás győzelmükkel feljöttek a tabella második helyére.

Férfi Extraliga 10. forduló
Kecskeméti RC – GreenPlan-VRCK 0:3 (-22, -22, -23)
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 73 néző. V.: Szarka, Sík.
KRC: Balla 3, Kecskeméti 6, Boldizsár 11, Varga P. 11, Farkas P. 9, Gacs 4. Csere: Bogdán, Török Zs. (liberók). Vezetőedző: Deák Márk
VRCK: Velychko 5, Bibók 15, Péter M. 11, Cziczlavicz 3, Gurszkij 3, Jirasek 21. Csere: Kiss M. (liberó), Óhidi. Vezetőedző: Toronyai Miklós
Edzői értékelés
Deák Márk: – Gratulálok a Barcika csapatának! Sajnos ma is az eredmény után futottunk, kapkodtunk. Ki-ki helyzetekben hibáztunk. Ilyen volumenű csapatok ellen ez nem fér bele.
Toronyai Miklós: – Mind a két csapat sok hibával játszott, de örülök a három pontnak, és annak, hogy voltak szurkolóink most is idegenben, nekik külön köszönet a támogatásért. Ez a sok hiba nem fér bele, most mi jöttünk ki ebből jobban. Talán a késői kezdés is megzavarta a csapatokat. Ez azonban olyan dolog, amit egy profi játékosnak kezelnie kell tudni, számára ez nem lehet kifogás. Megyünk tovább, koncentrálunk az előttünk álló bajnokikra és a kupavisszavágóra.