Az MRSZ elöljárói is részt vettek az Évértékelő Sportvezetői Találkozón

A Magyar Röplabda Szövetséget Dr. Bögöly Gyula elnök és Vatai Gabriella ügyvezető igazgató képviselte a Nemzeti Sportügynökség Zrt. sportvezetőknek szervezett évértékelő találkozóján.

Ahogy az NSÜ honlapja is fogalmaz: termékeny év volt a magyar sportban a 2023-as esztendő, amely során rendszeres egyeztetés folyt a sportvezetőkkel a legfontosabb szakmai kérdésekről, feladatokról és kihívásokról. Az évet lezárandó pedig egy rendkívüli évértékelő tájékoztatóra került sor november 20-án és 21-én Mátraházán, a szövetségekben dolgozó sportvezetők részvételével.

A rendezvényt Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár köszöntője és egyben évértékelője vezette fel, majd bemutatták a Sportoló Nemzet Programot és szó esett az idén támogatott hazai rendezésű nemzetközi sportesemények tapasztalatairól és tanulságairól is.

Örömteli hír, hogy az első szakmai nap során az „Események szponzorációs lehetőségeinek a kiaknázása” című kerekasztal-beszélgetés résztvevője volt Vatai Gabriella, az MRSZ ügyvezető igazgatója is, a Magyar Vívó Szövetség elnökének Csampa Zsoltnak és a PricewaterhouseCoopers Magyarország igazgatójának, Lőcsei Tamásnak a társaságában.

A kétnapos találkozó második felében a 2024-es olimpiai felkészülésről dr. Bartha Csaba, a MOB sportigazgatója, míg az ugyancsak jövő évi Héraklész Programról az NSÜ vezérigazgató-helyettese, a program vezetője, Dr. Baji Balázs tartott tájékoztatást.

Az NSÜ egyértelmű célja, hogy a sportvezetők első kézből kapjanak információkat a szervezet eredményeiről, stratégiai célkitűzéseiről, s a soron következő feladatokról. Emellett pedig olyan, a mindennapi munka során is használható tudást is szeretnének megosztani, mint a sporteseményekben rejlő marketingpotenciál hatékony kiaknázása, a szervezetfejlesztés, valamint a vezetői kompetenciák fejlesztése.

Fotók forrása: Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár hivatalos Facebook oldala