Alaposan beerősített, és nyolc közé vágyik a Budaörs

A legutóbbi bajnokságban kilencedik helyen végzett Budaörsi DSE nyilvánosságra hozta, hogy mely játékosokkal kötött szerződést a következő bajnokságra. Az már az első pillanatban is leszűrhető, hogy alaposan megerősítették a keretet, amellyel nyilvánvalóan nem az alsóházban akarnak majd végezni.

 

A budaörsi játékoskeret tagjai azt is elmondták, hogy mit várnak a következő szezontól. A sportolók neve mellett, a korábbi egyesületük olvasható.

RADOMSZKI BOGLÁRKA (Penta Gödöllői RC): Fejlődés, sikerek és megcélozva minimum a nyolcba jutás!

MAURER KATALIN (Penta Gödöllői RC): Legjobb nyolc közé szeretnék kerülni és emellett teljesíteni a kitűzött céljaimat.

JURASZIK PATRÍCIA (UTE): Legfőbb célom, hogy egy olyan ütőképes CSAPAT kovácsolódjon össze, ami első szezonban a 8 legjobb csapatban szerepelhet illetve küzdhet a minél jobb eredményért, szép lassan haladva előre. Számomra fontos, hogy jó közösség alakuljon ki és ha ez létrejön, szerintem nem lesz probléma.

OSTORHÁZI NOÉMI (TFSE): A jövőre nézve annyit várok, hogy egy jó közösség alakuljon ki, és mindenki a lehető legtöbbet hozza ki magából, elérve így minél jobb helyezést.

TÓTH ESZTER (TFSE): A jövő évtől egy eredményes, jó hangulatú, pörgős szezont várok.

ZOLNAI VANDA (MTK): Szeretnék egy olyan csapat tagja lenni, ahol tudok fejlődni és több játéklehetőséghez jutni, ahol jó a csapategység, ahol az edzést szívesen várják és ahol a meccsen egymást felhúzzák és lelkesítik a játékosok. Így várom a szezonkezdést a BDSE-nél!

SZABÓ KINGA (U Cluj): Úgy gondolom minden játékost motivál, ha új csapatagokkal és edzőkkel dolgozhat együtt. Tiszta lappal indulunk, így megpróbáljuk kihozni magunkból a legtöbbet és megmutatni mire vagyunk képesek. Ezért várom izgatottan a következő szezont egy szinte teljesen új összeállítású csapattal. Hajrá BDSE!

KILYÉNFALVI ZSÓFIA (MTK): A jövő évtől azt várom, hogy egy egy összetartó csapat tagja legyek, hogy fejlődjünk és minél jobb helyezést érjünk el.

És akikre a jövő évben is számítanak:

VEZSENYI ADRIENN: A felnőtt csapattól mindenképp a felső házban való szereplést remélem, és szerencsére a sok fiatal miatt a junior csapatunk is erősödik, így ott a hatos döntőbe jutást várom.

SZABÓ DOROTTYA: Fiatal és motivált csapat alakul Budaörsön, szeretném, ha mi lennénk a szezon meglepetése.

SZABÓ LUCA: A jövő évtől fiatalos lendületet és nagy küzdelmeket várok.

SZOBOSZLAI BRIGITTA: A mostani játékosokat még nem ismerem annyira, de bízom benne, hogy jó kis csapategység jöhet létre idén, és együtt a 8 közé kerülhetünk. A magam részéről szeretnék még fejlődni és még inkább a csapat hasznára lenni.

Amennyiben még újabb játékossal bővül jövő évi keretünk, azt természetesen facebook oldalunkon közzétesszük.