Már lehet regisztrálni a II. Békéscsabai Nemzetközi Sporttudományos Konferenciára!

A tavaly nagy sikerrel megrendezett első nemzetközi sporttudományos konferencia nem is volt kérdés, hogy Békéscsaba idén is megrendezi az eseményt, melyre már lehet regisztrálni.

 

Ahogy arról a békéscsabai klub közösségi oldalán hírt adott, az idei konferenciát a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület és a Magyar Röplabda Szövetség közösen szervezi. A szervezők nem titkolt célja, hogy a tavalyi konferencia után érkezett számos pozitív visszajelzés után hagyománnyá tegyék az ISSC (International Sport Science Conference) Békéscsabát, hogy igazodási pont legyen a sporttudományokkal foglalkozó hazai rendezvények sorában.

Az idei konferenciát szeptember 15-én rendezik Békéscsabai Röplabda Akadémia sportcsarnokában. A rendezvényt dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár fogja megnyitni, amely alapvetően megadja a konferencia rangját. Több szakterülettel és sok érdekes témával készülünk, amelyre érdemes lesz odafigyelni. Remek előadóink között köszönthetjük majd dr. Baji Balázst és dr. Sáfár Sándort a Nemzeti Sportügynökség vezetőit. További neves előadók is készülnek érdekfeszítő előadásokkal.” – írja a klub honlapja.

A programot hamarosan közzéteszik, de az érdeklődők már regisztrálhatnak az alábbi linken: https://brse.hu/konferencia/

Érdemes hamar jelentkezni, mert összesen 120 fő jelentkezését tudják fogadni a szervezők.

Fotó: BRSE/Facebook