Keen Cameron bízik benne, hogy eredményesek lesznek az El-ben

Két mérkőzést játszott le Romániában az Ezüst Európa-ligára készülő férfiválogatottunk. A csapat egyik feladója a legutóbbi idényben Kecskeméten szereplő Keen Cameron volt. Őt kérdeztük az elmúlt hetek, valamint az idény történéseiről és tapasztalatairól.

 

„A válogatottban a hangulat, mint minden nyáron, idén is jó, a csapat javarészt kicserélődött, és nagyon lelkes fiatal játékosok alkotják a keret zömét” – mondta el honlapunk kérdésére. – „Ami a románok elleni meccseket illeti, az eredmény egyáltalán nem volt fontos, viszont nagyon jó tapasztalatszerzési lehetőség volt az Európa-liga meccsekre. Azoktól pedig azt várom, hogy a csapat megmutassa, mit tud, hogy kijöjjön az a munka, amit elvégzünk a felkészülés alatt. Bízom benne, hogy így a csapat eredményesen tudhatja maga mögött az idei Ezüst Európa Ligát.”

Klubcsapata, a Kecskemét elég hektikus idényt tudhat maga mögött, hiszen voltak bravúros győzelmeik is, viszont a bajnokságban az áhított felsőházat nem sikerült elérniük.

„A szezonomról csak annyit, hogy a Magyar Kupa bronzérem egy ilyen összeállítású kecskeméti csapattal mindenképpen nagyon nagy teljesítmény és nagyon jó emlékként emlékezem vissza majd rá. A bajnokságban elért ötödik helyünkkel nem feltétlenül vagyok elégedett. Viszont a szezon végére úgy éreztem, hogy elfogyott a csapat.”

 

AZ ÉRDI EURÓPA-LIGA PROGRAM
05.27., szombat:
16:00 HUN-GEO ffi
19:00 HUN-UKR női

05.28., vasárnap:
17:30 UKR-HUN női

06.10., szombat:
16:00 HUN-AUT ffi
19:00 HUN-FRA női

JEGYEK A VÁLOGATOTT MECCSEKRE:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/roeplabda-arany-ezuest-europa-liga-erd-arena-610698/event.html