Döntőt játszanak a lányok a középiskolai strandröplabda vb-n

Egy szünnap után tovább, egészen a döntőig menetelt U18-as leány párosunk az izraeli középiskolai strandröplabda világbajnokságon. Kun Stefánia és Szabó Anna hétfőn délután az egyszer már legyőzött brazilokkal mérkőzik a fináléban.

U18 lányok:
Kun Stefánia és Szabó Anna a negyeddöntőben Ciprust, az elődöntőben pedig Ukrajnát legyőzve jutott be a középiskolai strandröplabda világbajnokság döntőjébe, melyet Brazília ellen játszanak hétfőn, hazai idő szerint 14:00-kor.
A mérkőzés az alábbi linken lesz élőben követhető:
https://tv.isfsports.org/page/62f64724d7221da527278eda

U18 fiúk:
Polgár Levente és Tari Bence is két győzelemmel zárta a napot: először a házigazda Izraelt, majd Új-Zélandot is legyőzte, ezzel a 13. helyet szerezték meg.

U15 lányok:
Andorka Zselyke, Gaál Emília és Szőts Anna mai első mérkőzésükön legyőzték Izrael 3. számú csapatát, második mérkőzésükön vereséget szenvedtek Lettország 3. számú csapatától. Ha holnap Lettország győz Izrael ellen, akkor a 9. helyen fognak végezni a magyar lányok.

U15 fiúk:
Az 5. helyen végzett Andorka Zente és Keszthelyi Szabolcs, miután nem sikerült a bravúr Ukrajna ellen a legjobb négy közé jutásért.