Idén is Erzsébet táborok a nyáron

A Magyar Röplabda Szövetség ezúton hívja fel az Önök figyelmét a 2017. évi nyári Erzsébet táborokra! A táborokban a gyermekcsoportok szinte térítésmentesen, gyermekenként 1000 Ft befizetésével vehetnek részt.

 

Nyári, zánkai röplabda Élménytábor+ turnusok időpontjai:
június 25 – 30. (6 nap/5 éjszaka)
július 9 – 14. (6 nap/5 éjszaka)

A táborba jelentkezni, illetve a táborokkal kapcsolatban tájékozódni a http://erzsebettaborok.hu honlapon, valamint a Magyar Röplabda Szövetségnél lehet.

Idén az Élménytábor+ típusú tábor keretein belül két turnusban jöhetnek Zánkára azok, akiket érdekel a röplabda, vagy táborozás közben szeretnének még többet megtudni a sportágról. Várjuk azoknak a jelentkezését is, akik már korábban is röplabdáztak, vagy versenyszerűen űzik a játékot, és újabb lehetőséget keresnek a sportág népszerűsítésére, művelésére.

A szervezők elsősorban az élményközpontúságra helyezik a hangsúlyt. Az egyhetes táborozás során képzett sportszakemberek irányítása mellett naponta lesznek sportági felkészítő jellegű foglalkozások naponta 9 és 12 óra között, de a nap többi részében a tábor élményprogramjaiba is bekapcsolódnak a résztvevők. A teremröplabda mellett a strandröplabda is szerepel a programban, melynek szakmai minőségbiztosítását a Magyar Röplabda Szövetség végzi.

 

Miért az Erzsébet Táborok?

A megújuló Erzsébet Táborok Magyarország legnagyobb táboroztatási programja, melynek megvalósításáért az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány felel. Az Erzsébet-programról szóló törvény értelmében kormányzati támogatással szinte térítésmentesen, 1000 Ft/gyermek részvételi biztosíték ellenében táborozhatnak a gyerekek.

A röplabda sportág mindig is fontos szerepet töltött be az Erzsébet-táborokban. Az Alapítvánnyal szoros együttműködésben a Magyar Röplabda Szövetség ebben az évben is részese az Erzsébet Táborok program-megvalósításának.

Várjuk az érdeklődők jelentkezését, és mindenkinek jó táborozást kívánunk!