Kaposváron röplabdázott a köztársasági elnök!

Különleges vendég érkezett a Kaposvári Női Röplabda Club pénteki edzésére. Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke kétnapos Somogy vármegyei látogatása során tett látogatást az impozáns Kaposvár Arénában, sőt a Vincent Lacombe és szakmai stábja által vezetett tréningen is részt vett.
A közismerten sokat sportoló államfő megismerkedett a röplabda két legfontosabb alapmozdulatával: az alkar- és a kosárérintéssel is. Ő maga ugyan sohasem röplabdázott, viszont a kislánya igazolt játékos, s nagyon szereti a sportágat.
Az edzés végén a játék sem maradhatott el: a kettő a kettő elleni egyérintéses mérkőzésen Novák Katalinnak a válogatott kerettag Szedmák Réka volt a csapattársa, míg a háló másik oldalán a kaposváriak kapitánya, Gyimes Zsófia és Radnai Lili alkotott egy duót.
A köztársasági elnök a játékosok és a stáb által aláírt labda mellett ajándékcsomagot is kapott, amely egy KNRC feliratú felsőt is tartalmazott, amit Novák Katalin azonnal felvett és a közös csapatfotó már így készült el.
A NSO TV videót is készített a nem mindennapi edzésről:
Forrás: NSO/MTI