Vasárnap délig lehet licitálni a jótékonysági árverésen

Még két napig lehet licitálni a Tarabányai RSE által szervezett jótékonysági árverésen, amelynek bevételét az ötéves, koraszülött, spasticus agyi bénulásban szenvedő kisfiúnak, Zolikának a megsegítésére indított el a klub. Ráadásul az eddigi háromhoz egy újabb mez is felajánlásra került, s a jövő keddi TRSE–Vasas Óbuda Magyar Kupa-mérkőzés is ezt a jótékony célt fogja szolgálni.

 

Arról korábban írtunk már, hogy a bajnok, Magyar Kupa- és MEVZA-liga győztes Vasas Óbuda egy labdát, míg a százharmincszoros válogatott feladó Király-Tálas Zsuzsanna a tavalyi idényben, a Vasasban viselt mezét ajánlotta fel. De lehet licitálni a tavalyi tokiói olimpián aranyérmet szerző francia válogatott Benjamin Toniutti a mezére is, a Bundesligában szereplő Vfb Suhl Lotto Thüringen edzője, Hollósy László, pedig a csapat mezét ajánlotta fel, melyet úgy kaphat meg jövőbeni tulajdonosa, hogy a neve is rákerül!

Emellett a napokban újabb felajánlás érkezett: a négy olimpián három döntőn is fújó játékvezető, Hóbor Béla bocsátotta árverésre azt a játékvezetői mezét, amelyben a 2012-es londoni olimpia brazil–orosz fináléját vezette. Tehát erre is lehet még licitálni vasárnap délig a TRSE facebook-oldalán, az alábbi linkre kattintva, a hozzászólásban:
https://www.facebook.com/tatabanyairoplabdase/posts/pfbid0mfqqAq56nktZseDeReVyUfbaw2cT2fQSNyXWcrE5Dfr8zL2k1mbarHyLUSSw3fDYl
illetve emailben a trsezolika@gmail.com címre.

Kérünk mindenkit, hogy az összeg mellé írják oda, hogy mire licitálnak, azaz „labda”, „Zsuzsi mez”, „Bundesliga mez”, „Toniutti mez, illetve „Hóbor mez”.

A licitek jelenlegi állása:
Dedikált labda: 100.000 Ft
Király-Tálas Zsuzsanna mez: 100.000 Ft
Leendő nyertes nevére szóló Bundesliga mez: 40.000 Ft
Hóbor Béla dedikált meze: 50.000 Ft
Benjamin Toniutti, olimpiai bajnok dedikált meze: 50.000 Ft

A jövő kedden, a tatabányai Árpád Gimnáziumban (Fő tér 1.) 19 órától megrendezendő TRSE–Vasas Óbuda Magyar Kupa-nyolcaddöntő találkozó teljes bevétele is ezt a jótékonysági célt szolgálja, s a mérkőzést a Hunvolley Tv is élőben közvetíti. Aki nem tud részt venni a mérkőzésen, de segíteni szeretne Zolikának, utalhat is a 18203167-06021868-40010060-as bankszámlaszámra november 29-én, kedden, délig. A kedvezményezett (a számla tulajdonosa) a TRSE, a közlemény rovatba azt kell beírni, hogy: ZOLIKA!

Zolika történetét az alábbi linken olvashatják:
https://trse.eu/hirek/segitsunk-egyutt-zolikanak/