Férfi Extraliga: szettet rabolt az újonc az éllovastól

Egy mérkőzést játszottak le szombaton a férfi Extraligában, amelyen az újonc MÁV Előre-Foxconn fogadta az éllovas Pénzügyőrt. Bár a hazaiak a második játszmát magabiztosan nyerték, ha kicsit izzadva is, a címvédő fővárosiak végül 3:1-re megnyerték a találkozót és tartják első helyüket a tabellán.

 

Férfi Extraliga:
MÁV Előre-Foxconn – Pénzügyőr 1:3 (–21, 18, –22, –18)
Székesfehérvár, VOK-csarnok, 212 néző. V: Adler, Tillmann.
MÁV: Kholman, Szabó V., Koci, Ambrus, Boa, Doda. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Deliu, Balázs, Bibók. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
PÉNZÜGYŐR: Nascimento, Magyar B., Dávid Cs., Rása, Kovács Z., Kiss D. Csere: Feliciano (liberó), Tordai, Tomanóczy, Majoros. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
Edzői értékelés
Dávid Zoltán: – Szépen kezdtük mérkőzést, de hiányoltam a szélsőim precíz fogadásait és támadásait. Amíg a három támadónk játékát nem stabilizáljuk, addig nem tudunk meccset nyerni.
Voltak nehéz pillanataink, de sikerült mindig megtalálni a kiutat belőle. A mérkőzés második felében a higgadtságunk és egy-két szép megoldás vezetett a győzelemhez.
Jókay Zoltán: – Voltak nehéz pillanataink, de sikerült mindig megtalálni a kiutat belőle. A mérkőzés második felében a higgadtságunk és egy-két szép megoldás vezetett a győzelemhez.

 

VASÁRNAPI PROGRAM:
9:00 MEAFC-Miskolc – Gamma Party.CO (férfi NB I); zárt kapuk mögött
16:00 Dág KSE – Szolnoki RK (férfi NB I)
17:00 Fino Kaposvár – GreenPlan-VRCK (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:00 Kecskeméti RC – MAFC-BME (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:00 Kistext JP Auto Mercedes – Debreceni EAC (férfi Extraliga)