Még lehet jelentkezni a BOUNCEBACK képzésre

Október végén hirdette meg a Sportegyesületek Országos Szövetsége a sport karrierjüket befejező élsportolók civil pályakezdését hatékonyan segítő úgynevezett BOUNCEBACK képzést, amit módszertant kidolgozó nemzetközi teamben résztvevő Pannon Egyetemmel közösen szerveznek.

 

A kezdés december 1-re módosult 10 órától 16 óráig Budapesten, a Magyar Sport Házában. A második jelenléti szakasz december 15-én lesz, s a programra még lehet jelentkezni.

A képzés elvégzéséről a Pannon Egyetem által kiadott hivatalos tanúsítványt* kapnak a résztvevők! A részvétel egyéb feltételeiről a regisztrációs űrlap ad tájékoztatást. A helyek a jelentkezések sorrendjében lesznek betöltve! Egy-egy sportszervezet több sportolót is küldhet, ameddig van hely a csoportban, de a szövetség apparátusából is várják az érdeklődőket!

A résztvevők meggyőződhetnek e tréninget is magába foglaló képzés lehetőségeinek használhatóságáról.
https://vehir.hu/cikk/65972-elsportolok-a-civil-eletben

A képzésre az alábbi google űrlap kitöltésével kell regisztrálni mielőbb, de legkésőbb november 23-ig!
https://forms.gle/M21eoXeTpaH73AEr6

 

*A program hivatalos felsőfokú továbbképzésnek számít, ezért a jelentkezőknek a csatolt KB04-JELENTKEZÉSI LAP-ot is ki kell tölteni és a SOSZ részére visszajuttatni beszkennelve! A magasnak tűnő óraszámtól nem kell megijedni, mert a 14 jelenléti óra mellett a rugalmas online tevékenységeket és a felkészülést is magába foglalja.

KB04_Jelentkezési lap_Bounceback_2022.nov-dec (1)