Heti program: BL-mérkőzés a MATCH4-en, 5 bajnoki a Hunvolley Tv-n

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten szolid lesz a program az elkövetkező napokban (egyrészt, mindössze két Magyar Kupa-találkozóra kerül sor, másrészt a női NB I-ben szünet lesz), de így is 14 mérkőzést rendeznek majd a bajnokság első osztályában, illetve a honi és a nemzetközi kupákban. A fókusz ezúttal is a Vasas szerdai BL-mérkőzésén lesz, de megkezdi szereplését a Fino Kaposvár is a nemzetközi porondon és több rangadóra is sor kerül majd a férfi Extraligában is.

 

Mindjárt a legfontosabb mérkőzéssel kezdődik a program, hiszen szerdán 18 órakor fogadja a Vasas Óbuda a spanyol bajnok Tenerife La Lagunát a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban a BL-selejtező visszavágóján. A piros-kékeknek az első, idegenbeli meccs 3:0-s megnyerése után két nyert szett, vagy az aranyjátszma is elég a Bajnokok Ligája főtáblájára kerüléshez, de nem úgy ismerjük a piros-kékeket, mint akik ennyivel megelégednének. A mérkőzést egyébként a MATCH4 televíziós csatorna is közvetíti.

Ezen a napon a Fino Kaposvár is megkezdi szereplését a férfi CEV Kupában, mégpedig a svájci Volley Schönenwerd otthonában, s két férfi Magyar Kupa-nyolcaddöntőt is rendeznek még.

Pénteken aztán a legutóbbi idény bronzmeccsének a visszavágójával, azaz a Szent Benedek RA és a Kaposvári NRC összecsapásával kezdődik az Extraliga fordulója. Ezt, valamint két szombati női mérkőzést is a műsorára tűzte a Hunvolley Tv: a Fatum-Nyíregyháza és a Vasas Óbuda, illetve az UTE és a MÁV Előre-ST.Solar találkozókat is láthatjuk majd itt. De ezen a napon rendezik a Swietelsky-Békéscsaba és az MTK Budapest meccsét is, mint ahogyan a férfiaknál az újonc MÁV Előre-Foxconn és a címvédőként éllovas Pénzügyőr rangadóját.

Vasárnap aztán következik a maradék három férfi Extraligás találkozó, amelyek közül a Kecskemét és a MAFC-BME összecsapása ígérkezik a legizgalmasabbnak, de a Fino Kaposvár és a GreenPlan-VRCK, illetve a sereghajtó Kistext JP Auto Mercedes és a DEAC mérkőzése is érdekesnek tűnik – előbbi két találkozót ugyancsak meg lehet tekinteni a Hunvolley Tv-n –, s két férfi NB I-es meccsre is sor kerül.

 

HETI PROGRAM:
November 9., szerda
18:00 Vasas Óbuda – Tenerife La Laguna (spanyol; női BL-selejtező, 2. forduló, visszavágó); Tv: MATCH4
19:00 GreenPlan-VRCK – Dunaújvárosi KSE (férfi Magyar Kupa-nyolcaddöntő, 1. mérkőzés)
19:00 Vidux-Szegedi RSE – Gamma Party.CO (férfi Magyar Kupa-nyolcaddöntő, 1. mérkőzés)
19:30 Volley Schönenwerd (svájci) – Fino Kaposvár (férfi CEV-kupa, 1. forduló, 1. mérkőzés)

November 11., péntek
18:00 Szent Benedek RA – Kaposvári NRC (női Extraliga); Tv: Hunvolley Tv

November 12., szombat
18:00 Swietelsky-Békéscsaba – MTK Budapest (női Extraliga)
18:00 Fatum-Nyíregyháza – Vasas Óbuda (női Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:30 MÁV Előre-Foxconn – Pénzügyőr (férfi Extraliga)
19:00 UTE – MÁV Előre-ST.Solar (női Extraliga); Tv: Hunvolley Tv

November 13., vasárnap
15:00 Gamma Party.CO – MEAFC-Miskolc (férfi NB I)
16:00 Dág KSE – Szolnoki RK (férfi NB I)
17:00 Fino Kaposvár – GreenPlan-VRCK (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:00 Kecskeméti RC – MAFC-BME (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:00 Kistext JP Auto Mercedes – Debreceni EAC (férfi Extraliga)