Németek ellen kezd Hajós és Stréli Dubajban

Portugáliai edzőtábor után két World Tour Challenge strandröplabda-versenyen is indul az Egyesült Arab Emirátusokban Hajós Artúr és Stréli Bence. A négyszeres országos bajnok páros szombaton délelőtt egy német kettős ellen lép majd homokra, s próbálja meg kiharcolni a főtáblára kerülést.

 

A múlt hét óta Portugáliában edzőtáborozó Hajós Artúr és Stréli Bence kedden késő este indult Dubajba, ahol két Pro Tour-Challenge versenyen is részt vesznek egymás után, október 22. és 30. között.

A szerda kora reggeli érkezés után a páros egyből a strandröplabdapályák felé vette az irányt és együtt edzett a cseh Oliva, Trousil kettőssel, este pedig egy konditermi edzéssel zárták a napot. Csütörtökön és pénteken további edzőmérkőzések vártak a fiúkra, szombaton pedig következik az első verseny selejtezője.

A sorsolásnál az is eldőlt, hogy a selejtezőben 14. helyen kiemelt német Huster, Pfretzschner kettős vár majd rájuk először, mégpedig magyar idő szerint 10:20-tól. Győzelmük esetén elvileg egy amerikai–litván párharc továbbjutójával mérkőznek majd délután a 24 csapatos főtáblára kerülésért.

Szombaton idehaza is lesz strandröplabda-verseny, mégpedig Csepelen, az SRSE pályáján, ahol délelőtt 3*-os U22-es, délután pedig felnőtt B-kategóriás tornát rendeznek.