Második meccsét is lejátszotta férfi válogatottunk a veterán vb-n

Második mérkőzését is lejátszotta a magyar öregfiúk-válogatott a Mallorcán zajló veterán világbajnokságon. A mieink ezúttal az Olaszországot képviselő Italian Volley Master ellen léptek pályára és szenvedtek 2:0-s vereséget.

 

Nagyon erősen kezdte a meccset az olasz csapat, akiknek a kispadjuk is meglehetősen hosszú volt. A fiúk próbáltak helytállni, de végül csak 15 pontra futotta az erejükből.

A második szettre a mienk összeszedték magukat és nagyon szépen kezdtek. Vezettek is három ponttal, de aztán 10:7 után az olaszok ismét erőre kaptak. 11-nél ki is egyenlítettek- 11-11, majd egy jó ütemű cserével fordítottak és sikerült három ponttal meglépniük, s ezt a különbséget aztán tartani, majd a végén növelni is tudták.
A mieink következő ellenfelei csütörtökön 10 órától a kanadaiak lesznek, de megkezdték a küzdelmeket a Boutin-Józsa Zsuzsanna és Dambendzet Nathalie, illetve Héjjas Valéria és Kriegel Éva összeállítású női strandröplabda párosaink is. Mindkét kettősünk elvesztette első mérkőzését, a másodikon azonban sikerült javítaniuk.

Veterán vb, Mallorca (Spanyolország), csoportkör, 2. forduló:
Magyarország–Olaszország 0:2 (–15, –17)

A magyar csapat további programja:
Október 6., csütörtök
10:00 Öregfiúk válogatott–Canada Fog (kanadai); Mallorca
Október 7., péntek
09:00 Öregfiúk válogatott–AOK Mladost 1977 (horvát); Mallorca