Egy nappal korábban kezdődik a strandröplabda diákolimpia

Amint arról már korábban beszámoltunk, rekordnevezést hozott az idei strandröplabda diákolimpia. A tizenkét versenyszámban összesen 220 páros és csapat adta le a nevezését. Főleg a VI. korcsoport volt népszerű, ezért annak versenyeit végül két napra bontották a szervezők és ezért egy nappal korábbra, május 23-ra hozták előre a rajtot.

 

A VI. korcsoportban 39 fiú és 29 leány négyes, valamint 26 fiú és 29 leány páros nevezett. Ekkora létszámmal már az idehaza legnagyobbnak számító kispesti pálya sem bírna el egy nap alatt, ezért az amatőr négyesek versenyét egy nappal korábban, május 23-án rendezik, míg a nyílt párosok versenyeit az eredetileg kijelölt időpontban, 24-én.

Május 25-én, az V. korcsoport napján 9 fiú és 14 leány négyes, valamint 12 fiú és 21 leány páros méri majd össze a tudását, 26-án pedig 5 fiú és 7 leány négyes mellett 16 fiú és 13 leány duó verseng majd az érmekért.

A jelentkező iskolák az alábbi linkre kattintva ellenőrizhetik le, hogy regisztrálták-e nevezésüket a különböző korcsoportokba.

DO_SR_nevezes_public