Szövetségi ellenőri workshop az MRSZ-ben

2022.09.13-án megrendezésre került a 2022-2023. évi Szövetségi Ellenőri Workshop a Magyar Röplabda Szövetség Versenyirodájának szervezésében. A továbbképzésre 7 fő kapott felkérést, és mindannyian vállalták a részvételt és a mérkőzések ellenőrzését. A létszám az elmúlt évhez képest nem változott.

 

A workshop alatt szó volt a mérkőzések lebonyolításának körülményeiről, a marketing követelményekről, a közönség magas szintű kiszolgálásának (pl. a speaker-ek tevékenységének kiemelt ellenőrzéséről), valamint a televízió és a hunvolley.tv stream képi megjelenési minőségének elősegítéséről. A résztvevők részletes eligazítást kaptak a mérkőzéseken előforduló problémák kezeléséről és a rendező sportszervezetekkel történő magas szintű közös munka megvalósításáról.

Ellenőrzések legfőképpen az Extraliga mérkőzéseken és a Magyar Kupa elődöntőitől, valamint az NBI-es mérkőzéseken lesznek, illetve amennyiben szükségesnek ítéli a Versenyiroda bármely egyéb osztályú és utánpótlás mérkőzésen is lehetségesek.

A Szövetségi ellenőrök további tevékenységéhez ezúton jó munkát kíván az MRSZ és a lebonyolításban résztvevők:
Workshop felelős vezető – Nagy Kornél
Workshop szervező – Tátrai Nikolett