Rajtol az U20-as strandröplabda Eb

A törökországi Izmirben csütörtökön kezdődik az U20-as strandröplabda Európa-bajnokság, ahol színeinket Gubik Hanna és Vasvári Zsófi, illetve Dóczi Domonkos és Udvarhelyi Marcell képviseli. Szerda este elkészült a sorsolás is.

 

A fiúk mezőnyében Dóczi Domonkos és Udvarhelyi Marcell az “F” csoportba került. Első mérkőzésüket csütörtökön 14:10-kor játsszák az angol Bello, Soczewka páros ellen. Pénteken a lett Fokerots, Bulgacs valamint a francia Canet, Rotar páros vár rájuk.

A lányok versenyében Gubik Hanna és Vasvári Zsófi az “E” csoportba kapott besorolást. Ők csütörtökön 10:30-kor kezdenek a norvég Thelle, Windelstad kettős ellen, majd 17:40-kor folytatják a litván Silicyte, Cyvaite párossal. Pénteken a tavalyi U21-es világbajnok ukrán Khmil, Lazarenko duó ellen lépnek majd pályára a lányok.

A 4 csapatos csoportokból az 1-3. helyezett párosok jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba.

A mérkőzések állása az alábbi linken követhető:
https://www.cev.eu/beach/age-groups/2022/u20/men/#matches

 

Hajós Artúr és Stréli Bence a héten fejezi be olaszországi túráját, utolsó állomásuk Ciró Marina, ahol a Beach Pro Tour Futures verseny selejtezőjében lépnek pályára csütörtökön. Az előző két hét sikereinek köszönhetően a selejtező első köréből ezúttal mérkőzés nélkül jutottak tovább. A második körben a 18:00-kor lépnek pályára a főtáblára jutásért, a svéd Appelgren, Hermann és az izraeli Day, Katriel párosok összecsapásának győztese ellen.

Élő eredményközlés az alábbi linken követhető:
https://www.cev.eu/beach/tour/2022/2022-volleyball-world-beach-pro-tour-futures-ciro-marina/men/#matches