Öt szett, piros lap és miskolci előny az NB II döntőjén

A női NB II osztályozóján a házigazda Miskolc kétszettes hátrányból fordítva győzte le a Haladást. Az ötödik játszmában a játékvezetők a vendégek meserét, Mucsi Pétert piros-sárga lappal kizárták a mérkőzésből, aki így várhatóan a visszavágón sem ülhet csapata kispadján.
Női NB II-es döntő, 1. mérkőzés:
MVSC-MVSI–Haladás VSE-Sportiskola 3:2 (-17, -22, 15, 23, 10)
Miskolc. V: Varga A., Mocsnik.
MVSC: Szajkó, Kiss V., Egri, Kiss E., Szabó B., Nagy Zs. Vezetőedző: Kerekes Attila.
Haladás: Horváth D., Bokor, Mikos, Merklinné, Pető, Dancsecs. Csere: Zoltán (liberó), Fazekas, Mohl-Benesoczky. Vezetőedző: Mucsi Péter. MESTERMÉRLEG
Kerekes Attila: – Fejben nem voltunk teljesen rendben a mérkőzés elején, de aztán a harmadik játszmától minden a helyére került, átvettük a kezdeményezést és a játék irányítását. Ma nekünk sikerült nyernünk, de mindkét csapat gratulációt érdemel Ha a visszavágón az elejétől kezdve tudatosan, koncentráltabban játszunk, akkor azon a meccsen is győzünk.

Mucsi Péter: – Jól kezdtünk és dicséretes teljesítmény volt az első két szett megnyerése. A harmadikban aztán hullámvölgybe kerültünk, amiből a negyedikben sikerült kilábalnunk. Az ötödikben sajnos a játékvezetők lettek a főszereplők és jelentősen befolyásolták a mérkőzés végeredményének a kimenetelét.