Rendőrök a homokon, Gyenesdiáson

Gyenesdiáson rendezték meg a VI. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot.

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Röplabda Szövetség, valamint az Allianz Hungária Zrt. támogatásával szervezte meg az VI. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot Gyenesdiáson 2022. június 24-én.

A Játékstrandon megrendezett sporteseményt dr. Zombor-Marx Helga rendőr ezredes asszony, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője és a Rendőrségi Oktatási és Kiképzési Központ képviseletében Rostás Tibor rendőr alezredes úr nyitották meg.

A kötetlen, jó hangulatú rendezvénynek az időjárás is kedvezett, igazi strandidőben versenghetett a 17 csapat közel 130 résztvevője. A rendőr pontszerző bajnokság első helyezettje a Készenléti Rendőrség csapata, második helyezést Somogy megye csapata, a harmadik helyezést pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapata nyerte el.

A helyezetteknek járó kupát és a különdíjakat dr. Zombor-Marx Helga, Rostás Tibor, Pékné Somlai Ágnes, az Allianz biztosító társaság főtanácsosa és Farkas László, a Veszprém Megyei Röplabda Szövetség elnökségi tagja adta át.