Ingyenes a belépés az EYOF röplabdameccseire

Az U19-es Európa-bajnokság befejezésével nem ért véget junior válogatottunk idei szereplése, hiszen a csapat – és a U18-as lányok is – házigazdaként mindenképpen ott lesz a július 23. és 30. között megrendezésre kerülő, győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.
A junior Európa-bajnokság egyébként ennek a tornának is kvalifikációs versenye volt: a mieink mellett a kontinensviadal első hét helyezettje, azaz Csehország, Olaszország, Törökország, Oroszország, Lengyelország, Franciaország és Belgium indulhat.

A lányoknál az ugyancsak áprilisban megrendezett arnhemi női U18-as Eb első hét helyezettje indulhat a mieink mellett: Oroszország, Olaszország, Fehéroroszország, Szerbia, Szlovénia, Németország és Hollandia.

A röplabdatorna mérkőzéseit július 24. és 29. között játsszák le (július 27. szünnap), a csapatokat két négyes csoportba osztják, ahol mindenki játszik mindenkivel, s az első kettő kerül az elődöntőbe, a harmadik és a negyedik az 5-8. helyért meccsel.

Az EYOF röplabda mérkőzéseire ingyenes a belépés, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A regisztrációra a jegymester.hu weboldalon van lehetőség:
https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/2600000/Europai-Ifjusagi-Olimpiai-Fesztival-2017
Az EYOF megnyitójára is lehet még jegyeket kapni, igaz, ezt pénzért, viszont ezek elég gyors ütemben fogynak is (az esemény honlapja: gyor2017.hu).