MEVZA: a Vasvári-testvérek 5. helye Innsbruckban

Az 5. helyen végeztek a Vasvári testvérek a Közép-európai Liga innsbrucki felnőtt strandröplabda-versenyén.

 

Vasvári Eszter és Vasvári Zsófi (SRSE) a verseny első napján megnyerték csoportjukat, s ezzel automatikusan bejutottak a legjobb nyolc közé. Itt balszerencséjükre azzal a hazai Rabitsch/Trailovic kettőssel kerültek szembe, amely végül a tornát is megnyerte. Az első játszmát csak 24:22-re nyerték meg az osztrákok, a másodikat már simábban, 21:15-re. A magyar páros így végül az 5. helyen végzett.

A másik három magyar kettős, a nőknél bajnoki címvédő Szombathelyi Szandra és Villám Lilla (Vasas), valamint a férfiaknál a magyar bajnok Hajós Artúr és Stréli Bence (SRSE), illetve Dóczi Domonkos és Oláh Botond (SRSE) a csoportjában két vereséggel a negyedik helyen zárt, így végül a 13. helyen végzett.

A női döntőnek azonban volt két résztvevője, a meccset ugyanis Soltész Róbert és Sík Barbara vezette.

 

A decemberi U21-es vb-n 9. Vasvári testvérekre a héten egy komolyabb megpróbáltatás is vár: péntektől Hollandiában rendezik az U22 Eb-t, ahol mellettük a tavalyi U20-as Eb 4., felnőtt ob-ezüstérmes és a csepeli fordulón harmadik Mikuláss Koch Marcell (SRSE) és Szabó Vilmos (Pénzügyőr SE) lép még majd homokra.