Szoros vereséggel zárult a svédországi hétvége

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is a magyar férfi röplabda-válogatott Svédország ellen. A Juan Manuel Barrial edzette együttes 3:0-ra kapott ki, ezzel két vereséggel és egy győzelemmel zárta a svédországi hétvégét. 

Felkészülési mérkőzés, Linköping (Svédország):
Svédország-Magyarország 3:0 (21, 19, 19)
Magyarország: Magyar B., Bozóki 2, Szabó A. 5, Dávid Cs. 6, Dávid Z. 2, Nagy J. 11. Csere: Pápai P. (liberó), Rása A. 9, Gebhardt N. 5. Szövetségi kapitány: Juan Manuel Barrial

A mérkőzés alakulása. I. játszma: 8-4, 16-11, 21-13. II. játszma: 8-5, 16-11, 21-16. III. játszma: 8-3, 15-16, 21-18.

Hasonló felállásban játszott a válogatott, mint az első, pénteki találkozón. Voltak hiányosságok ezúttal is, amelyeken javítani kell – nyilatkozta Veres Péter a magyar válogatott csapatvezetője.

Juan Manuel Barrial: Kissé csalódott vagyok, igaz, ismét egy másik felállásban játszottunk. Ami pozitívum, hogy a nyitásaink nem voltak rosszak, valamint Török Roland, Gebhardt Norbert és a feladó-átlóként beállt Rása jól teljesített. Nagy József játékát támadásban külön kiemelném, ő volt ezúttal a csapat legjobbja. Az nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mit kell gyakoroljunk a következő időszakban. Sok munka áll előttünk!