Adler László Bajnokok Ligája négyes döntőjén!

Játékvezetői pályafutásának újabb jelentős állomásához érkezett Adler László. A kiváló sípmester az idei női Bajnokok Ligája négyes döntőjén közreműködő játékvezetők egyike lesz.
Az Európai Röplabda Konföderáció (CEV) Játékvezetői Bizottsága jelölte ki az április 22-23-án, az olaszországi Trevisóban sorra kerülő Final Four európai elithez tartozó játékvezetőit. A magyar sípmesteren kívül a lengyel Wojciech MAROSZEK, a belga Wim CAMBRE és a görög Epaminondas GEROTHODOROS fújja a sípot a női európai kupaszezon záró felvonásán. Azóta a csapatok is eldöntötték, melyikük verseng a serlegért és a dicsőségért az észak-olasz városban: a két török – VakıfBank ISTANBUL és Eczacibasi VitrA ISTANBUL mellett az orosz Dinamo Moszkva és a rendező Imoco Volley CONEGLIANO a résztvevő.
Adler László számára ez lesz az ötödik alkalom, hogy valamelyik európai kupa döntőjében vezethet. Először a 2008-2009 szezonban a női Challenge Kupa négyes döntőn szerepelt, ezután 2011-ben a férfi Challenge Kupa döntője következett, ahol II. játékvezető volt, majd 2013-ban ismét a női Challenge Kupa döntője, ahol a visszavágó mérkőzésen volt I. játékvezető. 2015-ben a férfi CEV Kupa döntő visszavágó mérkőzésén II. játékvezetőként tevékenykedett.
A soron következő eseményen sok sikert kívánunk!

(az mrszjt.hu nyomán)