Újabb kalandok után ma Fehéroroszország az U16-osok ellenfele

Leány U16-os válogatottunk ezen a héten Szerbiában játszik sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőket. A mieink már kedden elutaztak déli szomszédainkhoz, s a szerdai történésekről Szabados István csapatvezető számolt be honlapunknak. A csapat ma délután a fehéroroszokkal vívja első mérkőzését, míg a fiú U17-esek Ukrajnában a házigazdákkal meccselnek.
Szerdán folytatódott a szerbiai kalandunk. Egy finom reggeli után útnak indultunk Belgrádba, ami jó két és fél órányi buszozásra volt tőlünk. 40 kilométerrel a cél előtt azonban nehézségekbe ütköztünk, miután az addig kiválóan teljesítő buszunk vize felforrt, így kiálltunk egy rövid kényszerpihenőre.Sajnos, nem tudtuk megoldani a helyszínen a problémát, így a szerb szövetséget kértük, jöjjenek értünk. Egyórakor már a szállodában ebédeltünk, majd átsétáltunk egy folyosón és máris a teremben voltunk. Rövid délutáni pihenő után jöhetett egy 90 perces átmozgató edzés, ahol a fő cél a terem megismerése volt. A lányok jó hangulatban végezték a gyakorlatokat és szemmel láthatóan motiváltan várják az első mérkőzést.

Ma 16:30-kor mérkőzünk meg a fehérorosz válogatottal, akiknek a legyőzése fontos lépés az Eb-kvalifikáció megszerzéséhez. A mérkőzésről a helyiek élőképes közvetítést adnak, amely itt tekinthető meg:

http://www.ossrb.org/livestream/sample-data-articles/livestream-2