Heti program: megkezdődnek az MVM Magyar Kupa elődöntői

Ébredezik téli álmából a honi röplabdaidény. A héten már nyolc találkozóra is sor kerül: öt találkozót lejátszanak az MVM Magyar Kupa elődöntőjéből – ezek mindegyikét láthatjuk a Hunvolley Tv-n – és három meccs az NB I-ben is sorra kerül.

 

Már hétfőn elkezdődik a program a Szent Benedek és a címvédő Fatum Nyíregyháza balatonfüredi kupaelődöntőjével, amelynek visszavágóját pénteken játsszák majd le Nyíregyházán, tehát már ekkor kiderül, hogy melyik csapat jut be először az MVM Magyar Kupa női döntőjébe. A találkozókat azért kell ilyen gyorsan lejátszani, mert a Fatumra még három Bajnokok Ligája csoportmérkőzés vár a következő hetekben.

Múlt vasárnapról csütörtökre halasztották a Vegyész és a Fino Kaposvár kazincbarcikai mérkőzését, szombaton pedig a másik férfi ág elődöntőjére kerül sor Kecskeméten a hazaiak és a címvédő Pénzügyőr között. Ezen a napon rendezik a másik női elődöntő első találkozóját is a Vasas Óbuda és a Swietelsky-Békéscsaba között a Folyondár utcában. Természetesen mind az öt találkozót a műsorára tűzi a Hunvolley Tv.

Szombaton már bajnokikat is rendeznek, mégpedig az NB I-es ligában: a nőknél az újonc Kispest SE látogat Debrecenbe, a férfiaknál pedig az ugyancsak újonc Rákosmente utazik Miskolcra. Vasárnap pedig a férfi NB I rangadóját rendezik meg két, a feljutásra aspiráló csapat, a MÁV Előre és a Szeged között.

 

HETI PROGRAM:
Január 10. hétfő
17:00 Szent Benedek RA – Fatum Nyíregyháza (MVM női Magyar Kupa-elődöntő, 1. mérkőzés); Tv: Hunvolley.tv

Január 13. csütörtök
19:00 Vegyész RC – Fino Kaposvár (MVM férfi Magyar Kupa-elődöntő, 1. mérkőzés); Tv: Hunvolley.tv

Január 14. péntek
18:00 Fatum Nyíregyháza – Szent Benedek RA (MVM női Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó); Tv: Hunvolley.tv

Január 15. szombat
15:00 DSZC-Eötvös DSE – Kispest SE (női NB I)
17:00 Vasas Óbuda – Swietelsky-Békéscsaba (MVM női Magyar Kupa-elődöntő, 1. mérkőzés); Tv: Hunvolley.tv
18:00 Kecskeméti RC – Pénzügyőr SE (MVM férfi Magyar Kupa-elődöntő, 1. mérkőzés); Tv: Hunvolley.tv
18:30 MEAFC-Miskolc – Rákosmente Party.CO (férfi NB I)

Január 16., vasárnap
17:30 MÁV Előre-Foxconn – Vidux-Szegedi RSE (férfi NB I)