MRSZ rendkívüli küldöttgyűlés december 17-én

A Magyar Röplabda Szövetség elnökségének döntése értelmében a Szövetség 2021. december 17., péntek 11.00 órai kezdettel rendkívüli küldöttgyűlést tart online formában, amelynek egyetlen napirendi pontja a magyar röplabdázás stratégiájának (2022-2032) elfogadása.

A rendkívüli küldöttgyűlésen küldöttként a 2021. évi rendes küldöttgyűlésre megválasztott küldöttek, továbbá az NBI-es sportszervezetek képviselői rendelkeznek mandátummal. A regionális közgyűléseken megszavazott küldötti mandátum nem átruházható.

Az NBI-es sportszervezetek 2021. december 16-áig kötelesek megadni, hogy a sportszervezetet mely személy fogja képviselni! Amennyiben a képviselő nem a sportszervezet törvényes képviselője, a képviseleti jog igazolásához a törvényes képviselő által aláírt, a képviselő nevére szóló meghatalmazásra van szükség.

Az MRSZ küldöttgyűlése nyilvános, de technikai előkészítést igényel, amelyhez tudnunk kell a várható létszámot, ezért a küldötti, vagy szavazati joggal nem rendelkező tagszervezeti képviselők kérjük, legkésőbb 2021. december 13-ig jelezzék részvételi szándékukat a hunvolley@hunvolley.hu címen nevük és lakcímük megadásával.

A küldöttgyűlés előterjesztéseit az MRSZ Iroda az elnökségi jóváhagyást követően, legkésőbb december 10-ig eljuttatja a küldöttek részére.

A küldöttgyűlésen való részvétel és a szavazás technikai feltételeiről a küldöttek külön okiratban kapnak tájékoztatást.

A csatlakozáshoz szükséges információk megtalálhatók a hunvolley.info oldalon.

A Magyar Röplabda Szövetség alapításának 75. évfordulójára tervezett gála a koronavírus-helyzet miatt várhatóan 2022 tavaszán kerül megrendezésre, ennek pontos időpontját és helyszínét a későbbiekben közöljük.