Online workshopot tart az MRSZ a tabletrendszer kezeléséről

A Magyar Röplabda Szövetség a 2021-2022. évi szezonban bevezeti a Férfi és Női Extraligában a tabletrendszert (Tablet System), melyet térítésmentesen a résztvevő csapatok rendelkezésére bocsájt; illetve számos egyéb mérkőzésrendezési eszközzel segíti mind az Extraligás, mind az NB I-es csapatok magas szintű mérkőzésrendezését. Az átadásra kerülő eszközök megfelelő alkalmazásának elősegítésére Pályamenedzseri és Technikusi Workshopot tartunk.

 

Kérjük, a mellékelt kiírás tanulmányozását és a benne foglaltaknak megfelelő eljárásukat.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy
• Az Extraligás Férfi és Női csapatoknak kötelező legalább 1 fő pályamenedzsert és legalább 1 fő technikust/informatikust beíratni a workshop-ra. A sportszervezet egyéb tisztségviselői is részt vehetnek a workshopon;
• Az NB I-es Férfi és Női csapatoknak kötelező legalább 1 fő pályamenedzsert beíratni a workshopra. A sportszervezet egyéb tisztségviselői is részt vehetnek a workshopon;

Bővebben:
Pályamenedzseri és Technikusi Workshop 2021.10.09

 

********************************

 

A tabletrendszer használatával kapcsolatban az Elektronikus Jegyzőkönyvvezetőknek Online Workshopot tartunk 2021.10.05 16:00 órai kezdettel, melyet az alábbi linken érhetnek el:

https://meet.google.com/qzx-stfe-tjs

Kérjük, hogy a bejelentkezés 16:00 óra előtt történjen meg, hogy a Workshopot pontosan tudjuk kezdeni!

A részvétel nem kötelező, de azon Elektronikus Jegyzőkönyvvezetők számára, akik az Extraliga mérkőzéseken vezetik az Elektronikus Jegyzőkönyvet erősen ajánlott!

Azon Elektronikus Jegyzőkönyvvezetők számára, akik az NB I-es mérkőzéseken vezetik a jegyzőkönyvet, abban az esetben ajánlott, ha előfordulhat, hogy Extraliga mérkőzéseken is vezetnek majd.

Felhívjuk az Elektronikus Jegyzőkönyvvezetők figyelmét, hogy a Workshoptól történő távolmaradás nem mentesít a tabletrendszer magas szintű használatának kötelezettsége alól!!!

Kérjük, hogy a részvételi szándékot a tanfolyamok@hunvolley.hu e-mail címen jelezni szíveskedjenek 2021.10.04 12:00 óráig!

Az alábbi linken megtekinthető a tabletrendszer Üzemeltetői és Felhasználói Segédletet, melyet a Workshop előtt ajánlott áttanulmányozni!

Tabletrendszer Üzemeltetői és Felhasználói Segédlet 2021.