Hóröplabdázóink ismét Wagrainban próbálnak szerencsét

Ezen a hétvégén ismét hóra lépnek csapataink a wagraini hóröplabda Európa Tour második hétvégéjén. Ezúttal a múlt hetihez képest sokkal népesebb mezőny gyűlt össze, hiszen a nőknél 15, a férfiaknál 21 csapat regisztrált a helyszínen.

 

A Győri Panna, Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra, Villám Lilla összeállítású 1-es női csapatunk a hatodik helyen lett kiemelve és egy német csapattal mérkőzik az első fordulóban, 10:30-kot, míg a magyar 2-es csapat Czene Adrienn, Gubik Hanna, Szabó Dorottya összeállításban a nyolcadik helyen lett kiemelve, s ők 9:30-kor az 1-es pályán az osztrákok első csapatával meccselnek, de nem azokkal, akiktől a múlt héten kikaptak a négy közé kerülésért, s akik végül harmadikak lettek.

A férfiaknál eredetileg egy új négyes nevezett, a versenyen azonban végül náluk is ugyanaz a fiatal hármas indult, amely a múlt héten is. A Dóczi Domonkos, Petik Csanád, Udvarhelyi Márton összetételű csapatunknak a nevezők magas száma miatt selejtezőt kellett játszania, s az ukránoktól 15:9, 15:8-as vereséget szenvedtek, s így befejezték a további küzdelmeket.