Elkészült a férfi Magyar Kupa döntő plakátja

Március 7-én immár 67. alkalommal rendezik meg a K&H férfi röplabda Magyar Kupa döntőt. A finálé és a bronzmérkőzés helyszíne Budapesten a Ludovika Aréna lesz, a résztvevők azonban eddig csak részben ismertek.

 

Az egyik elődöntős párharcot a címvédő LV Sport Pénzügyőr nyerte, de csak aranyjátszmában a Vegyész RC Kazincbarcika ellen. A másik ágon az eddigi rekordgyőztes Fino Kaposvár és a másik tavalyi döntős Kecskemét vív egymással. Az első mérkőzést a kaposváriak nyerték hazai pályán 3:0-ra, azaz ők vannak lépéselőnyben, azonban ez egy évvel ezelőtt sem volt másképpen, és akkor a kecskemétiek fordítottak aranyjátszmában. Hogy idén melyik csapat lesz a Pénzügyőr és melyik a Vegyész ellenfele, az csak március 3-án derül ki, mindössze négy nappal a finálé előtt.

Az viszont már eldőlt, hogy idén rendhagyó lesz az esemény, hiszen most először fordul elő a sorozat 1951 óta íródó történetében, hogy zárt kapuk mögött kell lejátszani a mérkőzéseket. Öröm az ürömben, hogy a szurkolók és az érdeklődők így sem maradnak majd le a mérkőzésekről, hiszen az M4 Sport televízió a döntőt élőben, a bronzmeccset pedig felvételről adja, de azt élőben az M4Sport.hu honlapon lehet megtekinteni.

 

A K&H Röplabda Magyar Kupa Döntő programja:
Március 7., vasárnap
16:00 férfi bronzmérkőzés (M4Sport.hu – élő, M4 Sport – felvételről 21:15)
19:00 férfi döntő (M4 Sport – élő)