Trinidadi válogatottal erősít a FATUM Nyíregyháza!

Channon Thompson személyében tapasztalt, valamint a nemzetközi kupaporondon is nagy rutinnal rendelkező játékost igazolt a FATUM Nyíregyháza röplabda csapata. A Trinidad and Tobagoi 26 éves, 185 cm magas négyesütő játékos a szezon végéig szóló megállapodást írt alá klubbal.

 

A sajtóbejelentésen elhangzott, hogy a csapat mostani bővülésétől függetlenül a jelenlegi keret változatlan marad. Channon igazolásával a cél a poszton történő további erősítés és a kitűzött céljaink elérése – mondta el Kőhalmi Richárd ügyvezető.

A szakmai stáb gondos keresés után találta meg és választotta ki a játékost, akivel jelentősen erősödik a csapat ütőereje és a variációs lehetőségek – nyilatkozta Németh Szabolcs vezetőedző.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a pályafutásomat Magyarországon folytathatom. Alig várom, hogy bemutatkozhassak a nyíregyházi klubnál és kihozhassam a legjobbat magamból – nyilatkozta Channon Thompson.

A játékos korábban több csapatban is szerepelt. Legutóbb a Bundesliga előző szezonbeli bajnokánál az Allianz MTV Stuttgart csapatánál.