TESZTADÁS – INDUL A HUNVOLLEY TV!

A Magyar Röplabda Szövetség egy hosszú évek óta várt, hiánypótló oldalt indít útjára december 13-án, vasárnap. Nagy örömünkre a Vasas-MTK női Extraliga-mérkőzéssel megkezdi sugárzását a www.hunvolley.tv nevű internetes oldal, amelyen reményeink szerint minél több tartalommal tudunk majd kedveskedni a látogatóknak.

Webfejlesztésünk részeként a www.hunvolley.hu szövetségi honlap mellett megismerhették a www.hunvolley.info portált, amely már a kor követelményeinek megfelelően ad tájékoztatást a magyar röplabdával kapcsolatos történésekről, a következő időszakban pedig a www.hunvolley.tv elindításával szeretnénk újabb lépcsőfokot ugrani!

Új, nagyívű projektünk legfőbb eleme a mérkőzések online közvetítése, de emellett további tartalmakkal (interjúkkal, archív felvételekkel, utánpótlás versenyek beszámolóival) is szeretnénk színesíteni az oldalt. A hunvolley.tv első – még tesztjellegű – közvetítése december 13-án, vasárnap 18 órakor a Vasas Óbuda-MTK mérkőzés lesz.

Olvasóink észrevételeit, kritikáit várjuk a media@hunvolley.hu címre. A célunk, hogy az oldal a lehető legjobban kiszolgálja látogatóink igényeit!