Férfi NB I: szegedi bravúrgyőzelem Dágon

Újabb meglepetés született a férfi NB I-ben, miután a Vidux-Szeged 3:1-es győzelmet aratott az esélyesebbnek számító Dág otthonában.

 

Férfi NB I:
Dág – Vidux-Szeged 1:3 (19, –26, –22, –21)
Dág. V: Árpás, Varga A.
DÁG: Buzás 4, Kunert 15, Sow 12, Kun 12, Jánossy 12, Takács R. 7. Csere: Kara (liberó), Mihucz, Gyurkó, Krekk 1. Vezetőedző: Zirigh Balázs.
SZEGED: Piti 7, Fülöp 1, Csányi 23, Kiss G. 5, Farkas Baráti 8, Nacsa 20. Csere: Borsi (liberó), Bodnár, Honti 1. Vezetőedző: Nusser Elemér.
Edzői értékelés
Zirigh Balázs:
– Nagyon csalódott vagyok, mert ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. Jól kezdtünk, de a második szettben vétett hibáink megpecsételték a sorsunkat. Az elvesztett szoros végjáték minket elbizonytalanított, ellenfelünket pedig fölhozta! Innen már csak futottunk az eredmény után.
Nusser Elemér: – Most nem játszottunk olyan jól, mint a Miskolc ellen, de az akaraterőnk döntő tényező volt. Nem a sziporkázó játékról lesz emlékezetes a meccs, sokkal inkább a küzdelem dominált. Az első szettben sok hibát vétettünk, így rendkívül fontos volt, hogy a folytatásban sokkal kevesebb hibával játszottunk, örülök, hogy a srácok az első szett után végig jobban odatették magukat, meg is lett a kemény munka eredménye.