Női Extraliga: magabiztos kaposvári siker Miskolcon

Egyetlen mérkőzést játszottak le vasárnap a női Extraligában. Ezen az 1. MCM-Diamant Kaposvár magabiztos, háromjátszmás győzelmet aratott idegenben, a DVTK otthonában.

 

Női Extraliga:
Diósgyőri VTK – 1. MCM-Diamant Kaposvár 0:3 (–12, –17, –13)
Miskolc, 300 néző. V: Adler, Tillmann.
DVTK: Sitku 2, Kovács E. 4, Kiss E. 4, Beddingfield 6, Kundrák 1, Szajkó 3. Csere: Dömsödi (liberó), Egri 3, Horton 5. Vezetőedző: Toma Sándor.
KAPOSVÁR: Djurics 8, Kalmár 1, Matics 6, Bodovics 5, Helics 9, Klisura 10. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Kump 1, Szűcs K. 4, Szedmák 4, Szatmári, Tóth J. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.
Toma Sándor: – Kicsivel többre számítottam, noha voltak azért olyan labdamenetek, ahol lehetett látni, hogy van a csapatunkban potenciál. A mai napon azonban a nyitásfogadásunk nem tette lehetővé, hogy megmutassuk az erényeinket. A kaposváriak jól kiszedték a kulcsembereinket, így nem tudtunk precíz játékot nyújtani. Látjuk azt, hogy mit kell még hangsúlyosabban gyakorolnunk, és ha az összeszokottság hiányából fakadó hibáinkat redukáljuk, előbb-utóbb jön a siker is.
Szasa Nedeljkovics: – Méltó lezárása volt ennek a hosszú hétnek a miskolci győzelem. A csapat a tervek szerint játszott, tetszett a lányok hozzáállása. Megpróbáljuk ezt a formát átmenteni a következő hétre is.