Idén is Last Minute Kupa a Lupán!

A tavalyi versenyt követő számos pozitív visszajelzés hatására a szervezők úgy döntöttek, hogy idén is megtartják a Last Minute Kupát Budapest Tengerpartján, a Lupa Beachen.

 

Az elv változatlan: a Strandröplabda Magyar Bajnokság Döntőjének helyszínén, a döntő előtti utolsó hétvégén szeretnének a szervezők pontszerzési, felkészülési és versenyzési lehetőséget biztosítani a játékosoknak.

A tavalyi évhez hasonlóan a szervezők idén is igyekeznek a lehető leginkább a játékosok kedvében járni. Ebben nem csak a kiváló adottságokkal rendelkező helyszín lesz segítségükre, hanem támogatói háttér is. A különböző díjak, ajándékcsomagok idén a Varga Pincészet Kft., a Sport36, a Rokko Group, a D-Life és a Wéber Kft. felajánlásainak köszönhetők.

Idén is van lehetőség kísérőket regisztrálni, akik kedvezményes belépőt válthatnak a strandra.

A kísérők regisztrációja az alábbi linken lehetséges:

Kísérői regisztráció

 

A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, de a kedvezmény igénybevétele csak regisztrációval lehetséges!

 

Időpont:
augusztus 20., csütörtök:
– felnőtt férfi „A” kategória,
– felnőtt női „B” kategória,
– U14 leány 4*-os verseny.

augusztus 21., péntek:
– felnőtt női „A” kategória,
– felnőtt férfi „B” kategória,
– U16 leány 4*-os verseny.

Az első mérkőzések várhatóan 9.00-kor kezdődnek. A pontos lebonyolítás a Facebook-on és a hunvolley.info oldalon lesz elérhető.

 

Fontos információk:
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: minden versenyszámra 2020. augusztus 13-a, csütörtök éjfélig kell nevezni, az MRSZ BackOffice felületén keresztül. A versenyek létszámkorlátosak, ezért késedelmes nevezést/pótnevezést csak korlátozott számban tud a rendező fogadni. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség, ajándékcsomagot csak a nevezési határidőig benevezett párosok részére tudnak a szervezők biztosítani.

Résztvevők köre: a „B” kategóriás versenyeken a verseny hetén aktuális ranglista TOP 16 férfi illetve női játékosa nem vehet részt.

További információk a verseny Versenykiírásában (mely elérhető hunvolley.info oldalon, a verseny felületén) valamint a Facebook-on:

https://www.facebook.com/events/662980590967532/

„Kedvcsinálóként” a tavalyi versenyről készült hangulatvideót az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?v=BArOYEpO2Xg&t=16s

A videókról és képekről idén is a Budapest Pictures csapata gondoskodik.