Két évtized után távozik Sümegről Kaposi Tamás

Tíz éves szakmai munka és két évtizednyi játékos pályafutás után új kihívás elé néz Kaposi Tamás.

 

Feleségével, Kaposi-Pető Tamarával (korábbi Extraliga és NB I-es játékos) együtt játékosként és edzőként is számítanak rájuk új klubjuknál.

A fiatal házaspár az utóbbi évek következetes és lelkiismeretes munkájának köszönhetően, kitűnő utánpótlás bázis jött létre a fiú szakosztályban. Több magyar bajnoki érem mellett, korosztályos válogatott játékosokat neveltek ki, akik közül sokan már az NB I-es bajnokság alapemberei.

A Kaposi név már régóta összeforrt a sümegi röplabdával. Tamás nem csak a pályán, hanem az egyesület szervezési és háttérmunkáiban is oroszlánrészt vállalt. Fanatizmusuknak köszönhetően rengeteg fiatalt vonzottak szeretett sportáguk körébe. Családias, baráti légkörben zajlottak a mindennapok, talán ebben rejlett országos sikereiknek titka. Továbbra is szívügyük a játékosok sorsa, fejlődése, így nem engedik el a kezüket.

A jövőben szeretnék, ha munkájuk elismerést nyerne, ezért fejlődésük érdekében külföldön akarnak több tapasztalatot szerezni. Ehhez kitűnő lehetőséget és megfelelő hátteret ajánlott az új klubjuk Izlandon.