Remek strandröplabda-eredmények és két bronzérem Csehországból

Januárban is folytatták csehországi kalandozásaikat a Strandröplabdázásért SE versenyzői: a lányok és a fiúk Prágában és Brnóban, különböző korosztályokban mérettették meg magukat.

 

A Vasvári testvérek, Eszter és Zsófi a cseh fővárosban a felnőtt Ligában indult, ahol csoportjuk megnyerése után sikerrel vették a negyeddöntőt is és végül a harmadik helyen végeztek.

Ugyanitt a Téli Liga U20 korosztályában 3 fiú páros versenyzett. A legjobban Petik Csanád és Eperjessy Kristóf szerepelt, akik ugyancsak az harmadik helyet szerezték meg, úgy, hogy a csoportmérkőzéseken a későbbi második helyezettet is legyőzték, de így a nehezebb ágra kerülve sajnos már az elődöntőben összekerültek az egyébként korosztályából messze kimagasló későbbi győztessel. Dóczi Domonkosnak és Udvarhelyi Mártonnak a sikeres csoport küzdelmek után a 8-ba kerülésért sajnos éppen a Petik/Eperjessy párossal kellett megküzdenie, de hatalmas csatában alulmaradtak, s végül a 11. helyen zártak. Az U18-as korosztályba éppen csak belépő Suba Róbert/Éliás Balázs párosnak komoly fizikai kihívást jelentett az U20-as korosztály, de jó meccseket játszva végül 13. helyen zártak a 19 csapatból.

Az U16-os Cseh Ligában a Tari Bence/Veress Ákos kettős először jutott be a legjobb négy közé és végül 4. lett, míg a Borbély/Rada páros az előkelő 5. helyen zárt.

Ugyancsak ötödik lett a brnói U20 versenyen az eggyel fiatalabb korosztályú Gyűrűs Boróka és Kovács Katalin, míg a még csak U16-os Kulich Viktória és Zombory Lili is szépen játszott.