2000 dollár a tét a mogyoródi teqvolley tornán!

Rangos, 2000 dolláros összdíjazású pénzdíjas teqvolley versenyt rendeznek december 22-én, vasárnap a mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban. A tornán olyan nagy nevű versenyzők is indulna, mint a világbajnoki címvédő lengyel Choromanski/Wlostowski kettős.

 

A teqball asztalon lebonyolításra kerülő új sportág versenyén 16 páros indul, akik 4 négyes csoportba lesznek beosztva, ahonnan az első kettő jut a negyeddöntőbe, ahonnan már egyenes kieséses rendszerben folytatódik a lebonyolítás. Az indulók között 2000 dollárt osztanak szét pénzdíjként.

A verseny 9 órakor kezdődik a mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban (Iskola út 5.), a tervek szerint 16 órakor kezdik a helyosztókat. Az indulók között találhatjuk a világbajnok lengyel Choromanski/Wlostowski kettőst, de a magyar strand- és teremröplabdázás neves képviselőivel is találkozhatnak majd az érdeklődők, mint például a magyar teremválogatott tagja, Blázsovics Péter, az MRSZ főtitkára, Ludvig Zsolt, vagy Meszlényi Tamás és Rácz László magyar bajnok strandröplabdázók.

Az rendezvényre mindenkit szeretettel várnak, a verseny facebook-eseményét IDE kattintva tekinthetik meg!