Megnyitották a hűvösvölgyi fedett pályás strandröplabdacentrumot

dav

Szombat délelőtt ünnepélyes keretek között felavatták a Vadaskerti úton az új fedett pályás strandröplabda létesítményt, amelyet a Beach Sport SE és a MESE Teniszcentrum üzemeltet.

 

Az avatáson Dr. Bánki Ágnes, az MRSZ Strand-, Hó- és Szabadidős Röplabda Bizottságának elnöke, Szakáll Boros Márta, a Beach Sport SE sportigazgatója, valamint a MESE Teniszcentrum képviseletében Stanislav Ryzhov mondott rövid beszédet, amelyek után utóbbi ünnepélyes átvágta az átadást jelképező nemzeti színű szalagot.

Az átadás alkalmából nyílt napot tartottak a strandröplabdacentrumban, ahol ez alkalomból bárki díjmentesen kipróbálhatta és használhatta a pályákat.

A négypályás létesítmény már a második olyan fedett strandröplabdapálya Magyarországon (pontosabban jelenleg még az egyetlen, mert a BME-n még nem építették fel a sátrat), amelyen télen is készülhetnek a versenyzők, és természetesen más klubok mellett az amatőrök számára is adott a lehetőség a pályák bérkésére.

Az eddig műfüves pályaként működő létesítményben a tervek szerint az őszi-téli-tavaszi idényben több korosztályos és felnőtt ranglistapontszerző strandröplabdaversenyt is rendeznek majd.