A Hajdú-Bihar megyei bajnokság legjobb strandröplabdázóit díjazták

A Reskontó Étteremben került sor a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság díjátadójára, ahol a 2019. évi összesített pontverseny  eredményeit hirdették ki.

 

Szombathy András, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség elnöke köszöntette a versenyzőket és a sajtó képviselőit. Külön köszöntötte Neumann-Bódi Editet, a bajnokság névadó támogatójának ügyvezető-tulajdonosát és megköszönte az egész éves korrekt, megbízható segítséget, valamint azt, hogy a tulajdonos személyesen is megtisztelte jelenlétével a díjátadást.

Megköszönte Pálfi Csabának, a Reskontó Étterem tulajdonosának, hogy a díjátadónak helyet biztosított. Mindenkinek ajánlotta a helyet egy kellemes étkezésre.

A bajnokok díjazása előtt két rövid produkcióra került sor. Először Jámbor Dániel, a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7.a osztályos tanulója több tájegységről válogatott népdalcsokrot adott elő, majd Fórián Anna, Dani iskolatársa, 6. a osztályos diák egy megfontolandó idézetet osztott meg a résztvevőkkel.

Ezután Neumann-Bódi Edit, a bajnokság névadó támogatójának ügyvezető-tulajdonosa szólt a megjelentekhez, majd a verseny győztesei átvehették a kupákat, okleveleket és a bőséges tárgyjutalmakat.

 

A bajnokok:

Női páros
FEHÉRVÁRI VIVIEN és GULYÁS VIVIEN 24-24 pont

Férfi páros
LAKATOS ATTILA és PILKA GÁBOR 34-34 pont

Vegyes páros
NAGY-SZABÓ KÁRMEN és NAGY MÁRTON 30-30 pont

 

A díjátadón bejelentették, hogy a 2020. évi versenyt is TIKKADT SZÖCSKE HAJDÚ-BIHAR MEGYEI STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG néven rendezik meg.