Kikaptak a bajnoknők a Last Minute Lupa Kupán – családban marad…

Lezajlott szombaton az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság előtti utolsó felnőtt női „A” kategóriás pontszerző verseny a Lupa Beach-en, Budapest Tengerpartján.

 

13 női és 8 U22-es férfi páros küzdött az érmekért és értékes díjakért. Nem volt könnyű dolguk a játékosoknak és a szervezőknek, mivel délelőtt villámlással kísért igazi nyári zápor miatt közel egy órán keresztül kellett szüneteltetni a mérkőzéseket. Ezt követően azonban a játékosok töretlen lelkesedéssel játszottak tovább.

Nem volt hiány meglepetésekből sem! A felnőttek között induló, de még mindössze U16-os páros, Kristóf Dóra és Szabó Anna (Gödöllői RC) a vigaszágon egy kiélezett küzdelemben megverte a korábbi MEFOB győztes Ördög Ritát és párját, Szokol-Humay Deát. S nem csak ezen a mérkőzésen borult a papírforma! A női döntő igazi testvérharcot hozott, ahol végül Lutter Liza és Szombathelyi Kitti diadalmaskodott Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra ellen, szintén szoros mérkőzésen, döntő játszmában.

Az U22-es fiúknál szintén csak döntő játszmában dőlt el a kupák sorsa: végül Éliás Balázs és Udvarhelyi Márton (Strandröplabdázásért SE) szerezte meg a győzelmet a Szabó/Pályi duó (Széchenyi István Diáksport Egyesület) ellen.

A felnőtt és az utánpótlás párosoknál is az első három helyezett kupákkal, egyedi tervezésű kristály érmekkel, az első négy helyezett pedig értékes tárgyjutalmakkal lett gazdagabb a verseny támogatóinak köszönhetően.

A Last Minute Lupa Kupáról készült képek az alábbi linken tekinthetők meg, melyekért a Budapest Pictures stábját illeti köszönet.

https://drive.google.com/drive/folders/1geFjByug3a98padZGPW0kXjpulBqHGVy

 

A felnőtt női „A” kategóriás verseny első négy helyezettje:
1. Lutter Liza/Szombathelyi Kitti (RÖAK Kaposvár)
2. Lutter Eszter/Szombathelyi Szandra (RÖAK Kaposvár)
3. Kincses Dorottya/Schmidt Andrea (Pénzügyőr SE)
4. Hajós Aliz/Villám Lilla (SRSE)

A 4*-os U22 férfi versenyszám első négy helyezettje:
1. Éliás Balázs/Udvarhelyi Márton (SRSE)
2. Szabó /Pályi Rajmund (Széchenyi DSE Kecskemét)
3. Pásztor Imre/Szabó György (Gödöllői RC)
4. Pusztai Alexander/Benke Zoltán (Széchenyi DSE Kecskemét)