Jól fogynak a jegyek az Eb-re – VIP-belépők is kaphatók!

Már javában zajlik a jegyértékesítés az augusztus 23-ám rajtoló budapesti társrendezésű női Európa-bajnokságra. Emellett egy új kategóriájú, VIP-belépő is kibocsátásra került.

 

Szépen fogynak a napi belépők a Papp László Sportarénában a mérkőzésekre, de természetesen a nyolc játéknap közül elsősorban a magyar csapat meccsei a legnépszerűbbek. Jól sikerült az MRSZ akciója az iskolákkal, amelyek közül nagyjából száz rendelt összesen 3700 jegyet.

A klubok közül eddig 23 jelentkezett, amelyek összesen 1300 kedvezményes jegyigénylésnél tartanak, de a szövetség meghosszabbította ennek az akciónak a határidejét és várja további több mint száz egyesület jelentkezését. A Magyar Röplabda Szövetség tagszervezetei nem csak a sportolóiknak, hanem azok hozzátartozóinak, sőt a klubok szimpatizánsainak is 50%-os áron biztosít bejutási lehetőséget az Eb-mérkőzésekre.

Ezek mellett egy újabb jegykategóriát is árúba bocsátanak: miután komoly igény jelentkezett rá, ezért az MRSZ kialakít egy VIP-szektort is a 222-es szektorban (a legjobb helyek, pont a pálya középvonalánál), ahol minden versenynapra 21 helyet tudnak értékesíteni, parkolással és korlátlan fogyasztással. Ennek ára 39.000.- Ft (plusz 1000 Ft kezelési költség) áron. Mától már ezeket a belépőket is meg lehet rendelni a tex.hu honlapon.

Bővebb információk a mérkőzésekről és a jegyekről