Jótékonysági árverés: Sándor Reni és Szakmáry Gréti meze a tét

dav

Ezen a héten rajtol az Európa Liga, s ez alkalomból női válogatottunk két ászának, Sándor Renátának és Szakmáry Gréta mezére lehet licitálni, amivel az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika gyógykezelését lehet támogatni.

 

A tizenegyedik árverésen a TFSE és az osztályozó visszavágójára készülő Palota mezére lehetett licitálni. Sajnos utóbbira nem érkezett licit, így ezt egy későbbi alkalommal újra árverésre bocsátjuk, a facebookon előbbire sem, ám telefonon kaptunk egy ajánlatot, egy facebook-profillal nem rendelkező, teljes nevének elhallgatását kérő, Márton keresztnevű szurkolótól, aki 15 ezer forintot ajánlott fel. Mivel más licit nem érkezett, így ezúttal elfogadtuk ezt is, hiszen a lényeg a jótékonyság.

Ezen a héten viszont két Európa Liga-győztes női játékos meze kerül terítékre. Ráadásul egyikük, Sándor Renáta éppen a napokban jelentette be, hogy az augusztusi Eb után visszavonul, így az ő válogatott meze nagyon komoly ereklye.

Csakúgy, mint az idén német kupa- és szuperkupa-győzelemig és bajnoki döntőig jutó Szakmáry Grétáé, aki klubjában viselt mezét ajánlotta fel árverésre.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen május 30-án, csütörtökön 12:00-ig. Fontos, hogy aki Sándor Renáta mezére licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Reni, aki a Szakmáry Grétáéra, az azt, hogy Gréti!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Sándor Renáta és a Szakmáry Gréta dedikált mezéért?