Jótékonysági árverés: ezen a héten a TFSE és a Palota mezére lehet licitálni

dav

Ezen a héten a szombaton éppen élvonalbeli tagságának megőrzéséért pályára lépő Palota, illetve a női NB I-es bajnokságban éppen őket megelőző TFSE dedikált mezekre lehet licitálni, amivel az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika gyógykezelését lehet támogatni.

 

A tizedik árverésen a gödöllői ikon, az éppen a mostani bajnokság végén visszavonuló Széles Petra, illetve az Extraliga-kvalifikációban szereplő, a bajnokságban a kilencedik helyet megszerző Budaörs mezére lehetett licitálni. Utóbbira ugyan nem érkezett ajánlat, előbbire azonban több is, végül az utolsó pillanatban Pető Attila 14 ezer forintos licitje győzött.

Ezen a héten újabb két női, két fővárosi csapat meze kerül „kalapács” alá: az NB I-ben a TFSE és a Palota vívott öldöklő csatát az utolsó hely elkerüléséért, végül ez az előbbieknek sikerült, míg a Palota éppen most szombaton, 18 órától a Sződliget utcában játszik majd osztályozót az NB I-ben maradásért a PTE-PEAC ellen.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen május 23-án, csütörtökön 12:00-ig. Fontos, hogy aki a TFSE mezére licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy TFSE, aki a Palotáéra, az azt, hogy Palota!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a TFSE és a Palota dedikált mezéért?