Jó kezdés után kikapott férfiválogatottunk Cipruson

dig

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az Európa Ligára készülő férfiválogatottunk. A mieink a ciprusi edzőtábor során a házigazdák válogatottjával csapott össze, s bár az első szettet a mieink nyerték meg nagy küzdelemben, végül 3:1-es vereséget szenvedtek.

 

A csapat a reggeli után délelőtt kondiedzéssel folytatta a napot, majd az ebédet követően a játékosok rápihentek az esti mérkőzésre. Nem sokkal a mérkőzés kezdete előtt váratlan látogatója is volt a csapatnak: válogatott labdarúgónk, Balogh Norbert a helyi Apoel Nicosia csapatában játszik és ő tette tiszteletét a mieinknél.

Ami a mérkőzést illeti, a csapat jól kezdte a találkozót és nagy küzdelemben meg is nyerte az első játszmát. Ezt követően ugyan a házigazdák fordítani tudtak, de a mieink végig tartani tudták a lépést az ellenféllel. Erre a legjobb példa a harmadik szett, amelyet végül 27:25-re vesztették el a mieink, akik még nagyon a felkészülés elején tartanak.

 

CIPRUS – MAGYARORSZÁG 3:1 (–23, 21, 25, 20)

Magyarország: Bozóki, Szabó A., Kalmár, Dávid Cs., Flachner, Magyar. Csere: Bán (liberó), Horváth K., Keen. Szövetségi kapitány: Bogdan Tanase.

Bogdan Tanase: – Ez volt az első mérkőzésünk ezzel a csapattal, úgy, hogy még alig gyakoroltunk együtt és több játékosunk is hiányzik, de aki itt van, azok közül mindenki játéklehetőséget kapott. A vereség ellenére elégedett vagyok a játékkal, és tudjuk és mit kell tennünk majd a további sikeres szereplésért.