Jótékonysági árverés: a Békéscsaba és a Sümeg mezére lehet licitálni

dav

Lezárult a hatodik árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. A Fino Kaposvár meze 30 ezer, a DVTK-Fux labdája 12 ezer forintért kelt el. Ezen a héten a női bajnoki címvédő Swietelsky-Békéscsaba, illetve a Sümeg férficsapata által dedikált mezekre lehet licitálni.

 

A rekordbajnok Fino Kaposvár játékosai által aláírt mezéért az MRSZ hivatalos fotósa, a kaposvári illetőségű Muzslay Péter kínálta a legtöbbet, egészen pontosan 30 ezer forintot. Az újonc DVTK-Fux csapata által dedikált labda Szűcs Ilona birtokába kerül, aki 12 ezer forintot ajánlott fel érte.

Ezen a héten két újabb csapat, a bajnoki címvédő Swietelsky-Békéscsaba, illetve a Sümeg játékosai által aláírt mez lesz az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen április 22-én, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki a békéscsabai mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy BRSE, aki a Sümegére, az azt, hogy Sümeg!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Békéscsaba és a Sümeg dedikált mezéért?