Beckhammel interjúzott, de már a röplabda Eb-re koncentrál

Az M4 Sport riportere, a Vollé című röplabdamagazin műsorvezetője, Bobák Róbert hétvégén a bahreini Forma 1-es nagydíjon járt és nem akarmilyen élményekkel gazdagodott. Bobák Róbert arról is beszélt a vele készített interjúban, hogy már nagyon várja az augusztus 23-án kezdődő női röplabda Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseit.

– Földöntúli bravúr egy magyar újságíró számára, hogy David Beckham személyes interjút adjon neki… 

– Nagyon izgalmas pillanat volt. A bahreini futam rajtja előtt fél órával a rajtrácson forgattunk és egyszer csak megérkezett Lewis Hamilton autója mellé David Beckham. Mivel az ötszörös világbajnok még a mérnökével beszélgetett, az angol futballista rövid időre “elérhetővé vált”. A környékünkön álló tévéstábok rácsodálkoztak a futballsztárra, ám nem mozdultak meg, inkább gyors fotót szerettek volna Beckhamről. Úgy gondoltam, meg kell szólítani, a kameránk forog, legrosszabb esetben udvariasan elküld. Nagyon örülök, hogy bátor voltam, így végül egy rövid, de értékes interjút készítettünk, ráadásul a többi tévés kolléga még fotókat is készített rólunk.

– A Forma 1 mellett most már a röplabdasporttal is kezd egybeforrni a neved, ráadásul az M4-en indult Vollé című magazinnak műsorvezetője is vagy. Mik az első tapasztalatok ezzel a műsorral kapcsolatban?

– Nagyon élveztem a munkát a újonnan induló Röplabda Magazinban. Már nagyon érett, hogy a sportág ilyen műsort kapjon a legnézettebb hazai sportcsatornán. Úgy láttam, hogy az adásban szereplő játékosok is nagyon élvezték a feladatokat, mindenben partnerek voltak. Az első tapasztalatok tehát kielégítőek, nyilván minden nem lehet tökéletes, ezért is szívesen várjuk a sportágban szereplők és a szurkolók visszajelzéseit.

Terem vagy strand? Mindegy, csak röplabda legyen. Bobák Róbert a riói olimpián.

– Nyilván ezzel a magazinnal is a női röplabda Európa-bajnokság népszerűsítése a cél. Várod már az Eb-t? Ott leszel a meccseken?

– Most már minden a közelgő női Európa-bajnokságról szól. Hogy milyen izgalommal és érdeklődéssel várom az év csúcseseményét, arra jellemző, hogy a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon töltött egy hét alatt élénken érdeklődtem a Perzsa-öbölbeli szigetország röplabda helyzetéről. Nagy meglepetésemre azt mondta a szálloda egyik vezetője, illetve egy Bahreinben dolgozó magyar üzletember, hogy a labdarúgás, a ló- és tevesportok, valamint a krikett mellett a legnagyobb fellendülést a röplabdázás mutatta, a perzselő sivatagi hőségben sok fiatal szívesen kipróbálja a röplabdát a hűtött termekben. Na, a világbajnoki cím azért még nagyon távoli álom. Nekünk viszont valóság az augusztus végén többek között Budapesten kezdődő Eb, amely reményeim szerint történelmi esemény lesz, teltház előtt, óriási tévés nézettség mellett kiváló teljesítményt nyújt majd Jan De Brandt csapata.

MÁR KAPHATÓK A JEGYEK AZ EB-RE!

A 2019-es női röplabda Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire ITT vásárolhatnak jegyet! A magyar válogatott mindegyik találkozóját a Papp László Sportarénában játssza.