Női Extraliga: Jászberényben is győzött a kupagyőztes Nyíregyháza

Nem született meglepetés a női Extraliga vasárnap esti találkozóján: a kupagyőztes és immár mindenképpen alapszakasz-második Fatum-Nyíregyháza 3:1 arányban nyert a Jászberény otthonában. A házigazdák felkészülésnek szánták ezt a találkozót az Extraliga-kvalifikáció kaposvári rajtjára, a szabolcsi együttesben pedig ezúttal azok a játékosok kaptak több lehetőséget, akik korábban kevesebbet voltak a pályán. Mayfield 22, Pintér Andrea pedig 15 pontot gyűjtött. 

Jászberény Volleyball Team – Fatum-Nyíregyháza 1:3 (-16, -20, 20, -22)

Jászberény, 150 néző. V.: Bátkai-Katona, Horváth M.

Jászberény: Bulajic 3, Petőváry, Cveticanin 8, Pintér 15, Malysheva 2, Savovic 15. Csere: Lékó (liberó), Petrenkó 2, Riczkó 3, Devaney 6.Vezetőedző: Deme Gábor.

Fatum-Nyíregyháza: Ancsin 4, Mayfield 22, Lászlop 5, Szabó L. 10, Matic 13, White 12. Csere: Tóth F. (liberó), Tóth D. Vezetőedző: Hollósy László.

Deme Gábor: A mai meccset edzésnek, illetve felkészülési lehetőségnek szántuk a következő, Kaposvár elleni mérkőzésünk előtt. Nekünk az a találkozó lesz az igazán lényeges. További sok sikert kívánunk a Nyíregyházának!

Hollósy László: Örülök, hogy szépen tudtuk lezárni az alapszakaszt. Helyenként élvezték a lányok a játékot és szép dolgokat csináltak. Holnaptól azonban már a következő erőfelmérőre kell összpontosítani. Nagyon fel kell készülnünk, mert a Békéscsaba biztos, hogy rendkívül komolyan fogja venni az elődöntőt, de mi is mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.