Lehet még jelentkezni a teremröplabda alapfokú játékvezetői tanfolyamra

Tisztelt Sportszervezet-érdekélődők!

Tájékoztató a teremröplabda alapfokú játékvezetői tanfolyamokról

A 2018-19. évi NB I-es versenykiírás 23.6. pontja rögzíti, hogy „A Nemzeti Bajnokság I. osztályában szereplő sportszervezetek kötelesek évente legalább 1 főt beiskolázni alapfokú játékvezetői tanfolyamra (az adott megyében, illetve Budapesten)”. A Magyar Röplabda Szövetség, ezen belül a Játékvezetői Testület feladatai közé tartozik a röplabda játékvezetők képzése. A versenykiírásban hivatkozott alapfokú játékvezetői tanfolyam központilag kerül lebonyolításra.

Az idei bajnoki évre vonatkozóan az elméleti részre 2019. március-április folyamán, a gyakorlati részre 2019. április-május folyamán kerül sor.

Jelentkezési határidő: 2019.03.27

Hivatalos jelentkezés: a mellékelt vagy az MRSZ honlapjáról (www.hunvolley.info oldalon a dokumentumokban a tanfolyamok alatt) letölthető formanyomtatványok kitöltésével, amelyet elektronikus úton (penzugy@hunvolley.hu és herpail@unitef.hu)a Magyar Röplabda Szövetséghez kell eljuttatni.
A tanfolyam díja: 13.000 Ft+ÁFA, összesen 16.510 Ft, azaz tizenhatezerötszáztízforint, amelyet az MRSZ számlájára kell befizetni a számlaigénylő alapján kiállított számlaszámára hivatkozva. A tanfolyam díja csak a képzés elmaradása esetében jár vissza.

TOVÁBBI RÉSZLETEK>>>