Edzőváltás Gödöllőn

Már nem Grózer György a gödöllőiek vezetőedzője. Az alábbiakban a Gödöllői RC közleményét olvashatják, amelyet változtatás nélkül közlünk.

 

A Gödöllői RC közleménye

A DVTK elleni vereség miatt az elmúlt másfél évtizedben három bajnoki és négy Magyar Kupa-döntőt játszó Gödöllői RC női csapata számára nem úgy alakult az NB I alapszakaszának befejezése, ahogyan azt a szakmai és a klubvezetés eredetileg tervezte, ezért az egyesületnek át kellett értékelnie az idei bajnokságra kitűzött célokat.

Az új elképzelésekben azonban a csapat eddigi vezetőedzője, Grózer György már nem kívánt részt venni, ezért benyújtotta a felmondását, amelyet a klub vezetése elfogadott. A kialakult helyzet azonban teljesen váratlanul érte a nagy múltú egyesületet, így jelenleg nincs még meg a konkrét utód, a bajnokságot az NB I alsóházában folytató csapat vezetőedzői posztra.

A klubvezetés számára azonban éppen kapóra jön az egyhetes bajnoki szünet, hogy ez idő alatt rendezze a sorokat és megtalálja a vezetőedző posztra megfelelő személyt a bajnokság hátralévő hat fordulójára.