Jótékonysági árverés: 759 ezer forint az első hét bevétele

dav

Lezárultak az első árverések az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára (a kisfiúról részletesen ide kattintva olvashatnak). Az első héten a Fatum-Nyíregyháza, illetve a Vegyész RC Kazincbarcika dedikált mezére lehetett licitálni. Örömmel tudatjuk, hogy minden képzeletet felülmúlt az első licit bevétele, miután 759 ezer forintot tettek ki a győztes felajánlások.

 

A bajnoki címvédő Vegyész RC Kazincbarcika mezét a VRCK egyik vezérszurkolója, Rostás Szabolcs nyerte meg, aki 13.000 forinttal nyerte meg a licitet. A kupagyőztes Fatum-Nyíregyháza mezéért az MRSZ Játékvezetői Testülete ajánlott fel 746 ezer forintot, akik külön gyűjtést rendeztek e nemes cél érdekében (a játékvezetők akciójáról külön cikkben is foglalkozunk majd). A tervek szerint a Vegyész mezét a szerdai MAFC elleni bajnokin adják át.

Ezen a héten két újabb csapat, a Jászberény és a PTE-PEAC mezei lesznek az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán, cikkünk facebook-hozzászólásában lehet (de csakis ezeket fogadjuk el) mostantól, egészen március 11-én, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki a jászberényi mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Jászberény, aki a PEAC-éra, az azt, hogy PEAC!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Jászberény és a PTE-PEAC dedikált mezéért?